Vores mangeårige erfaring i branchen gør det muligt for os at vejlede inden projektets start, på den måde opnås det bedste resultat – sammen med DIG som kunde.

Ordrerne spænder bredt og viser virksomhedens evne til at løse store og små udfordringer. Det kan være, du står overfor en større ombygning, eller har en hane, der drypper. Vores medarbejdere står klar til at håndtere opgaver af alle størrelser indenfor VVS, blik eller ventilation.
Vores kvalitetsstyringssystem er tilmeldt og godkendt af Tekniq Kvalitet, branchens kontrolordning. Der udføres selvfølgelig kvalitetssikring på alle vores opgaver, store som små.

Blikkenslagerarbejde

Er tagrenden blevet slidt og utæt, eller har du brug for ny beklædning af kvisten eller facaden? Vi udfører alle former for blikkenslagerarbejde.

Renovering af badeværelser

Vi er specialister i badeværelser. Hos os kan du få professionel vejledning og hjælp til at skabe drømmebadeværelset. Vi har ekspertisen til at skabe smukke bademiljøer som vil være attraktive for hele familien.

Rørskader

Der kan være mange ting og holde styr på når uheldet er ude og der opstår en rørskade. Anmeldelse til forsikring, håndtering af håndværkere, kan der opstå følgeskader? Men fortvivl ikke, vi har stor erfaring i håndtering og udbedring af rørskader. Ring til os så hjælper vi Jer trygt igennem hele forløbet.

Gasinstallationer

Naturgas er det reneste af alle fossile brændsler, og derved er det også mere miljøvenligt end for eksempel oliefyr. Vi tilbyder salg og installation af gasfyr og enhver type gasinstallation for private husejere og erhvervskunder.

Skiferarbejde

De fleste drømmer om et tag eller facade med meget lang levetid. Hører du også til en af dem, så er et skiffer den helt rigtige løsning. ​Et skifertag kan let holde i 100 år og bevarer sit flotte udseende hele vejen, hvis du vedligeholder det ordentligt. Det er en god og fremsynet investering.

Ventilation

Et godt indeklima i hjemmet er godt for helbredet. Samtidig hæver det boligens værdi og levetid. Vores store viden om boligventilation gør at vi kan hjælpe dig med at undgå ubehageligheder som skimmelsvamp og råd, der ofte kommer som følge af et dårligt indeklima.

Fjernvarme

Fjernvarme er et fælles lokalt eller regionalt varmesystem. Det bygger på et simpelt princip, hvor vandet cirkulerer i et lukket system: Varmt vand fra varmeværket bliver sendt ud til forbrugerne, og det afkølede vand sendes retur til værket, hvor det bliver genopvarmet.
Vi er specialister i fjernvarme. Vi klarer alt fra ny installation til renovering af eksisterende anlæg eller blot en reparation hvis der er hul på et rør. Vi tager også gerne hånd om afkølingsproblemer, indregulering af anlæg m.m.

Jordvarme

Et jordvarmeanlæg består af en brinekreds, der graves ned i haven og en varmepumpe, der stilles op indendørs. Energien trækkes ud af jorden via brinekredsen og transporteres via en frostsikker væske ind til varmepumpen. Her omsætter varmepumpen varmen til en så høj temperatur, at det passer til husets varmesystem.
Vi har erfaring med installering af jordvarmeanlæg, og vi anbefaler meget gerne systemet, som er både et miljø-, pris- og driftsmæssigt godt valg. Desuden har det den fordel, at det kan tilkobles evt. eksisterende radiatorer og gulvvarmesystemer.